Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ελλάδα

Έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα: 2,50€

Οι αποστολές εκτελούνται εντός 24 ωρών από την ημέρα της παραγγελίας σας, και αποστέλλονται με ACS courier, για την πιο γρήγορη παράδοση στον χώρο σας (σε 1 με 2 μέρες αντίστοιχα με την περιοχή που βρίσκεστε & σε όλες τις απομακρυσμένες περιοχές έως 5 ημέρες).

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εκτελούνται την Δευτέρα.

Κύπρος

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται στην Κύπρο σε 8-10 εργάσιμες ημέρες με εφάπαξ χρέωση 10,00€.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Με Αντικαταβολή του αντιτίμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.
  • Με Πιστωτική / Προπληρωμένη Κάρτα μέσω PayPal.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Κατά την παραλαβή του πακέτου σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι όλα τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας. Σε περίπτωση λάθους ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου στο (+30)2102449424 ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα αλλαγής, την ίδια ή το αργότερο μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλαγή προϊόντος.


Επιστροφή/αλλαγή προϊόντων

  • Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε ένα προϊόν, έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την αλλαγή εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής.
  • Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα προϊόν που έχετε αγοράσει από τα είδη προσφοράς οι αλλαγές γίνονται δεκτές αποκλειστικά με είδη σε προσφορά. Σε περιόδους εκπτώσεων, οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο με είδη σε έκπτωση, στην τρέχουσα τιμή τους.
  • Τα μεταφορικά έξοδα της αλλαγής είναι 4,90 ευρώ.

Διαδικασία επιστροφών/αλλαγών

Αλλαγή με άλλο προϊόν, στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με την ίδια υπηρεσία courier και (δική σας χρέωση 3 ευρώ) στα γραφεία της εταιρείας μας:
GLOW FASHION Ε.Ε.
Καποδιστρίου 3,
Αχαρναί, Τ.Κ. 13671
Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 244 9424

Σε περίπτωση αλλαγής, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 2 ημερών στο 210 244 9424 για σχετική ενημέρωση.

Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας, σας στέλνουμε το προϊόν της αλλαγής.


Σχετικά με τις επιστροφές/αλλαγές

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από την αρχική του συσκευασία (καρτελάκια, ετικέτες κτλ).

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής και αλλαγής του.